Om kliniken

Annerokliniken är en gynekologmottagning som  inryms i en del av en hästgård i Hofterup. Här finns utmärkta parkeringsmöjligheter.

Vi som arbetar här har många års erfarenhet från Kvinnoklinikerna vid Skånes Universitetssjukhus samt privata mottagningar. Hit kan Du vända Dig med alla typer av gynekologiska besvär och frågeställningar.

Om vi inte själva kan lösa dina problem remitterar vi dig vidare till relevant klinik eller center inom Skånesjukvården.

Det är vår ambition att erbjuda dig vård och råd av högsta kvalitet. Det är också vår ambition att vara lättillgängliga samt att erbjuda ett vänligt bemötande.

Vi som jobbar på Annerokliniken

Maria Westin

Maria Westin är leg. läkare, specialist i obstetrik och gynekologi, och medicine doktor. Maria har tidigare arbetat som specialistläkare vid Skånes Universitetssjukhus samt som överläkare vid Kvinnokliniken i Kristianstad. Hon är subspecialiserad inom gynekologiskt och obstetriskt ultraljud och disputerade år 2007 på en avhandling om nackuppklarning (NUPP) som markör för fostermissbildningar. Sedan 2011 har Maria varit verksam som privatpraktiserande gynekolog i Lund.

Hos Annerokliniken står våra vårdtagare alltid i fokus. Vi tror på ett personligt och tryggt bemötande.

Hitta hit

Annerokliniken ligger mellan Hofterup och Ålstorp, i närheten av E6 mellan Lund och Landskropna.

Vägbeskrivning