Om kliniken

Annerokliniken är en gynekologmottagning som  inryms i en del av en hästgård i Hofterup.  Här finns utmärkta parkeringsmöjligheter. Vi är två gynekologer som arbetar här, båda med många års erfarenhet från Kvinnoklinikerna vid Skånes Universitetssjukhus samt privata mottagningar. Hit kan Du vända Dig med alla typer av gynekologiska besvär och frågeställningar. Om vi inte själva kan lösa dina problem remitterar vi dig vidare till relevant klinik eller center inom Skånesjukvården. Det är vår ambition att erbjuda dig vård och råd av högsta kvalitet. Det är också vår ambition att vara lättillgängliga samt att erbjuda ett vänligt bemötande.

 

Vi som jobbar på Annerokliniken

Maria Wölner-Hanssen

Maria Wölner-Hanssen är leg. läkare, specialist i obstetrik och gynekologi, och medicine doktor. Maria har tidigare arbetat som specialistläkare vid Skånes Universitetssjukhus samt som överläkare vid Kvinnokliniken i Kristianstad. Hon är subspecialiserad inom gynekologiskt och obstetriskt ultraljud och disputerade år 2007 på en avhandling om nackuppklarning (NUPP) som markör för fostermissbildningar. Sedan 2011 har Maria varit verksam som privatpraktiserande gynekolog i Lund.

Pål Wölner-Hanssen

Pål Wölner-Hanssen, leg. läkare, specialist i obstetrik och gynekologi. Pål har gedigen erfarenhet inom specialiteten efter över 30 år vid universitetssjukhus i Lund, Malmö och Seattle (USA) samt flera år i privat praktik. Han är docent vid Lunds universitet för forskning inom genitala infektioner. Efter en tid som överläkare vid Reproduktionscentret i Malmö erbjuder han utredningar och behandlingar för hormonella störningar och ofrivillig barnlöshet.

Hos Annerokliniken står våra vårdtagare alltid i fokus. Vi tror på ett personligt och tryggt bemötande.

Hitta hit

Annerokliniken ligger mellan Hofterup och Ålstorp, i närheten av E6 mellan Lund och Landskropna.

Vägbeskrivning