Boka tid

På grund av COVID-19 och vår vilja att inte bidra till smittspridning, i ett yrke som träffar många människor, kommer vi en tid be följande av er:

Om du varit utomlands eller har Förkylningssymptom/Hosta/Influensasymptom kontakta oss och omboka din tid för att vänta ut inkubationstiden på 14 dagar.

För att hålla antalet personer i väntrummet så lågt som möjligt är det bara den person som har en bokad tid som får komma in i väntrummet. Anhöriga och andra följeslagare ber vi vänta utanför mottagningen.

Tack för visad förståelse!

För att boka en tid hos oss kontaktar du Susanne eller Yvonne som sitter i vår reception. Du når dem på telefon 046-77 20  80

Vi har avtal med Region Skåne vilket innebär att högkostnadsskydd och frikort gäller.

Vi har många patienter som ringer oss och vi beklagar att det kan vara svårt att komma fram på telefonen men vi gör vårt bästa för att besvara ditt samtal.

Vår bokningstelefon kommer att vara stängd från den 26/2 till den 8/3.

Annerokliniken kommer att vara stängd under följande datum: 

Onsdag den den 3/3, Onsdagen den 31/3, Torsdagen den 1/4,        Fredagen den 2/4 samt Måndagen den 5/4 

Just nu har vi väntetid och lediga tider i : April 2021

Om du behöver avboka/omboka din tid går det bra att göra det via vår telefonsvarare dygnet runt, glöm inte uppge namn och personnummer.

Våra telefontider är:

Måndag 9.00-11.00
Tisdag 9.00-11.00
Onsdag 9.00-10.00
Torsdag 9.00-10.00

Hos Annerokliniken står våra vårdtagare alltid i fokus. Vi tror på ett personligt och tryggt bemötande.

Hitta hit

Annerokliniken ligger mellan Hofterup och Ålstorp, i närheten av E6 mellan Lund och Landskrona.

Vägbeskrivning

Vi som jobbar på Annerokliniken

Maria Wölner-Hanssen

Maria Wölner-Hanssen är leg. läkare,specialist i obstetrik och gynekologi, och medicine doktor. Maria har tidigare arbetat som specialistläkare vid Skånes Universitetssjukhus samt som överläkare vid Kvinnokliniken i Kristianstad.

Mer om Maria »

Pål Wölner-Hanssen

Pål Wölner-Hanssen, leg. läkare, specialist i obstetrik och gynekologi. Pål har gedigen erfarenhet inom specialiteten efter över 30 år vid universitetssjukhus i Lund, Malmö och Seattle (USA) samt flera år i privat praktik.

Mer om Pål »